Posof Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Posof Lisesini; yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimizle güç birliği oluşturarak; çevre bilincine sahip, toplumsal sorunlara duyarlı, insiyatif kullanabilen gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklere katılan, araştıran, okuyan ve ömür boyu öğrenmeyi ilke edinen, üniversiteye her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren iyi ve güçlü bir lise haline getirmek.

Misyon: Biz... Ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerimize eğitim ve öğretim imkanı sağlamak, onların bilgili, becerikli, kendine güvenen, kendini ifade edebilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak, tarihini bilen, maddi ve manevi değerlerine saygılı, değişen ve gelişen dünyayı takip eden,uyum sağlayan ve değişimin parçası olan nesiller yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:00-12:00 13:00-15:20
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://posoflisesi.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mah. Milli Egemenlik Caddesi No25 Posof / Ardahan

Yatakhane Koğuşu :24
Öğretim Şekli :Normal(gündüzlü)

Yerleşim Yeri - Alparslan Cad.No:25 Posof-Ardahan

Adres - Merkez Mah. Milli Egemenlik Caddesi No25 Posof / Ardahan

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul ilçe merkezindedir.İlçemiz Ardahan il merkezine 80 km uzaklıkta olup dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.